İnsuyu Ortaokulu

Vizyon: İlimiz İlköğretim Okulları arasında köklü ve birikimli geleceğe güven veren;çalışanlarının, çatısı altında olmaktan mutlu olduğu,mensubu olmakla övündüğü, öğrenci ve veli memnuniyetini prensip edinen,konumu itibari ile çevresinde sosyal,kültürel ve elde ettiği başarıyla cazibe merkezi A kalite Eğitim ve kültür Yuvası Olmak!

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi´in temel amaçlarını gerçekleştirmek,öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak,bilişim teknolojisini kullanabilen,çağdaş düşünen; milli,manevi,insani,evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar: 0

Saatler: 09:00 15:30
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03326997309

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://insuyuoo.meb.k12.tr

Adres - İnsuyu Mahallesi İnsuyu Caddesi No 100 Cihanbeyli/KONYA

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - Kasaba

Adres - İnsuyu Mahallesi İnsuyu Caddesi No 100 Cihanbeyli/KONYA

Ulaşım Ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 105 km´dir.İlçe merkezine uzaklık 15 km´dir.