KONYA / CİHANBEYLİ - İnsuyu Ortaokulu

İnsuyu Ortaokulu

İnsuyu Mahallesi İnsuyu Caddesi No 100 Cihanbeyli/KONYA
Vizyon
İlimiz İlköğretim Okulları arasında köklü ve birikimli geleceğe güven veren;çalışanlarının, çatısı altında olmaktan mutlu olduğu,mensubu olmakla övündüğü, öğrenci ve veli memnuniyetini prensip edinen,konumu itibari ile çevresinde sosyal,kültürel ve elde ettiği başarıyla cazibe merkezi A kalite Eğitim ve kültür Yuvası Olmak!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi´in temel amaçlarını gerçekleştirmek,öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak,bilişim teknolojisini kullanabilen,çağdaş düşünen; milli,manevi,insani,evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
Başarılar
2020 LGS 1 öğrencimiz, 2021 LGS Sınavında 5 öğrencimiz, 2022 LGS 1 öğrencimiz Güven Belgin Anadolu Lisesine yerleşti. 2023 İlçe Akıl ve Zeka Oyunlarında Kulami alanında Furkan KARABULUT ve Pentago alanında Nazım MEMİŞ ilçe birincisi oldu.
Ulaşım imkanı vardır.
Kasaba
İl merkezine uzaklık 105 km´dir.İlçe merkezine uzaklık 15 km´dir.